Shorts

Endura MT500 Spray Men's Baggy Shorts View larger

Endura MT500 Spray Men's Baggy Shorts

Endura MT500 Spray Men's Baggy Shorts

More details

This product is no longer in stock

By buying this product you can collect up to 149 loyalty points. Your cart will total 149 points that can be converted into a voucher of 1,49 лв.


149,00 лв

More info

 • Sizes: M, L, XL
 • 4-way lightweight stretch Cordura® front.
 • Waterproof 3-layer fully seam taped rear to prevent splash back.
 • Integral jacquard stretch adjusters.
 • Zipped thigh vents with sprung pullers.
 • Rear stretch waterproof panel.
 • Waterproof crotch panel in durable 3-layer Cordura.
 • Reflective thigh logos.
 • Zipped front flap pockets.
 • Hem adjusters.
 • Clickfast compatible.
 • Color: black
 • Reviews (2)
 • Lipchev Aleksandar

  07/10/2016
  5
  Перфектни

  Тъй като първи ми пост имаше доста грешки. Моля модераторите да изтрият предния пост.

  С една дума перфектни. С две думи реална оценка 4.8. Наистина много комфортни и леки. Изработката е много добра. Всеки шеф е гумиран и вътрешен. Страничните вентилационни отвори вършат чудесна работа. Размера описан, отгаваря на очаквания. Не усетих никакъв дискофорт дори и при ползване с протектор. За тези които се интересуват до къде стига размера на крачолите. Точно под колената в изпрвено положение. В зависимост от анатомията на човека. Но не са над колената. Единственият минус, който открих и ме караше да се колебая между тях и други модели. Беше липсата на задни джобове. В последствие реших, че не са от необходимост. Не съм сигурен до колко ще бъде комфортно и практично да си сложиш нещо в задния джоб и да седнеш на седалката на колелото и да караш. С всички панталони които съм карал преди да закупя тези. Имат задни чобове, но никога не съм ги ползвал когато съм карал колело. Цената в сравенение с други модели е малко по-висока. Ако все пак е определящ фактор, не знам до колко се различават от други модели. Но тези поне според мен си оправдават парите. Нямам база за сравнение. Взех тези защото други които ми харесваха ги нямаше в наличност. Но не съжаляам за направената покупка. Доволен съм. Предните чобове с ципове вършат добра работа. Изпробвах ги с моя телефон. Не усетих никакъв дисконфорт. Нито пък се скъсаха. Единственото нещо което ме притеснява е до колко е здрава закопчалката на колана. Значително малка е като размер. Изработката изглежда качествена. Каишки има и може да се сложи и друг колан. Реална оценка 4.8, но тъйката не може да се даде такава оценка съм дал 5. Не бих дал 4 в случая, тъйкато панталона предла всичко което исках с изключение, липсата на задни джобове, които мисля, че не го считам за недостатък. Но в сравнение с другуте модели липсва. Също така и цената в сравнение с други модели. Надявам се, че този преглед ще помогне и на други хора в техния избор.

   
  Lipchev Aleksandar

  07/10/2016
  5
  Перфектни!

  С една дума перфектни. С две думи реална оценка 4.8.
  Наистина много конфортни и леки. Изработката е много добра. Всеки шеф е гумиран. Страницните вентилационни отвори вършат чудесна ранобта. Размера описан, отгаваря на очаквания. Не усетих никакъв дискофорт дори и при ползване с протектор. За тези които се интересуват до къде стига размера на крачолите. Почти под колената са. В зависимост от анатомията на човека. Но не са над колената.

  Единствения минус който открих и се колебаех да ли да закупя шортите. Беше липсата на задни чобове. Което в последстиве реших, че не са необходими. Не съм сигурен до колко ще бъде конфортно и практично да си сложиш нещо в задния чоб и да седнеш на седалката на колето и да караш. С всички панталони които съм карал преди да закупя тези. Имат задни чобове, но никога не съм го ползвал когато съм карал колело.

  Цената в сравенение с други модели е малко по-висока. Ако все пак е определящ фактор, не знам до колко се различават от другите. Но тези поне според мен може би оправдават парите. Нямам база за сравнение. Взех тези защото други които ми харесвахе ги нямаше в наличност. Но не съжаляам за направената покупка. Доволен съм.

  Предните чобове с ципове вършат добре работа. Изправах ги с моя телефон. Не усетих никакъв дисконфорт. Нито пък се скъсаха.

  Единственото нещо което ме притеснява е до колко е здрава закопчалката на колана. Значително малка е като размер. Изработката изглежда качествена. Каишки има и може да сложи и друг колан.

  Реална оценка 4.8, но тъйката не може да се даде такава оценка съм дал 5. Не бих дал 4 в случая, тъйкато панталоните предлат всичко които исках с изключение на липсата на задни чобове, които мисля, че не го считам за недостатък. Но в сравнение с другуте модели липсва. Също така и цената в сравнение с други модели.

  Надявам се, че това ревю ще помогне и на други хора в техния избор.

   
  Page: 1
  Only registered user can add review. Login

  21 other products in the same category: